DeNeven bouw voor al uw bouwplannen

DeNeven bouw Westervoort

voor verbouw, renovatie en restauratie van uw woning en bedrijfspand.

Aannemersbedrijf DeNevenBouw westervoort
Badkamer renoveren
Muren isoleren

Aannemersbedrijf DeNeven bouw in Westervoort staat voor jarenlange ervaring in verbouw, renovatie en restauratie van uw bestaande woning of bedrijfspand.

Onze specialiteit is het verbeteren van woningen en bedrijfspanden door deze te renoveren, te verbouwen of te restaureren. Wij gaan voor 100% kwaliteit en tevredenheid. Wij denken niet in de beperkingen van een pand maar in de mogelijkheden. Kortom heeft u plannen om uw oude woning te renoveren, ons team denkt graag met u mee om deze naar volle tevredenheid te realiseren.

Advies gesprek aanvragen

Nieuwe badkamer of keuken verbouwen? Wat uw wensen ook zijn, ons bouwbedrijf adviseert u graag over de gewenste renovatie. Lees hierbij ook  onze tips over het goed voorbereiden van een badkamerverbouwing.

In een eerste gesprek bespreken wij samen met u de gewenste bouwplannen. Op basis hiervan krijgt u van ons een passende offerte voor de realisatie van uw woonwensen.

Meer weten

Wilt u uw energielasten verlagen en tegelijkertijd een beter wooncomfort krijgen? DeNeven bouw adviseert u graag in de mogelijkheden om uw woning duurzaam te renoveren.

Kiest u voor het vervangen van bestaande ramen door dubbelglas, het aanbrengen van muurisolatie of wilt u de zolder laten isoleren?  Onze collega's hebben veel ervaring in energiebesparende verbouwingen.

Op basis van de gewenste isolatie krijgt u van ons een passend voorstel.

Isolatie advies aanvragen...

Adviesgesprek aanvragen