Projecten van DeNeven bouw

Afgeronde projecten van DeNeven Bouw

Nieuwsgierig naar de afgeronde projecten van DeNeven Bouw van de laatste tijd. Hier kunt u alles lezen over de projecten die wij in de afgelopen maanden hebben opgeleverd. Heeft u zelf plannen voor een verbouwing of renovatie? Neem contact op en wij vertellen u graag hoe DeNeven bouw uw plannen kan realiseren.

Verbouwing van een schuur naar mantelwoning

verbouw schuur door DeNeven bouwIn de afgelopen maanden heeft DeNeven bouw in Babberich een schuur verbouwt tot een tijdelijke mantelzorg woning.

Om de schuur bewoonbaar te maken, is deze volledig geïsoleerd en voorzien van een keuken en sanitair. Verder hebben we nieuwe woning voorzien van een etage. Hierdoor is er extra leefruimte aan de woning toegevoegd.

De verbouwde schuur is, tot volle tevredenheid van de opdrachtgever, opgeleverd en in gebruik genomen als woning.

Verbouwing bij de Liemerije in Zevenaar

DeNevenBouw verbouw voor Liemerije ZevenaarIn opdracht van stichting Liemerije heeft DeNeven bouw van een niet meer gebruikte opslagruimte en bibliotheek  één gezamenlijke kamer gemaakt. In de nieuwe ruimte komen de werkplekken voor de afdeling ICT van de stichting. Wij wensen de medewerkers van deze afdeling veel succes op hun nieuwe werkplek.

Badkamerverbouwing in Zevenaar

DeNeven bouw verbouwt badkamer

In Zevenaar heeft DeNeven bouw onlangs een nieuwe badkamer gerealiseerd. Nadat de oude badkamer volledig was gestript, is er een nieuwe badkamer gebouwd volledig volgens de wensen van de klant.

Keukenrenovatie in Arnhem

Verbouw keuken door DeNeven bouw

DeNeven bouw heeft in de afgelopen maanden een nieuwe keuken geplaatst in een woning in Arnhem. In de oude situatie was de keuken een aparte ruimte in de woning.

Na de verbouwing is er mooie open keuken ontstaan met openslaande deuren naar de achtertuin.

DeNeven bouw voor al uw bouwplannen.

Voldoet uw huidige woning niet meer aan uw woonwensen? DeNeven bouw denkt graag met u mee om uw woning door verbouw of renovatie weer te verbeteren. Meer weten, neem contact op voor een persoonlijk advies.

Adviesgesprek aanvragen