Afgeronde projecten van DeNeven bouw

Afgeronde projecten van DeNeven bouw

Nieuwsgierig naar de afgeronde projecten van aannemersbedrijf DeNeven bouw van de laatste tijd. Hier kunt u alles lezen over de projecten die wij in de afgelopen maanden hebben opgeleverd. Heeft u zelf plannen voor een verbouwing of renovatie? Neem contact op en wij vertellen u graag hoe DeNeven bouw ook uw plannen kan realiseren.

Uitbouw woning Huissen

Uitbouw slaapkamer DeNeven bouwUitbouw maken slaapkamerIn Huissen zijn de mannen van DeNeven bouw bezig geweest met het uitbouwen van een woning. Op verzoek van de opdrachtgever is het balkon van een eerdere uitbouw aangetrokken bij een slaapkamer. Hierdoor is erin de woning meer ruimte ontstaan.

Vervangen van kozijnen bij meerder woningen

Kozijn vervangen Kozijn vervangen Naast de lopende projecten zijn onze collega's ook bezig geweest met het vervangen van kozijnen bij meerdere woningen. Hierbij hebben zij optimaal kunnen profiteren van het mooie weer in de afgelopen weken.

Het verbouwen van een kantoorpand

Verbouw kantoorAfgelopen maand heeft DeNeven bouw de verbouwing van een oude pizzeria naar een kantoor afgerond. Waar eerder gasten hun pizza aten, werken nu de medewerkers van GetCover bedrijfsverzekeringen BV. Wij wensen hun veel werkplezier in hun nieuwe kantoor.

Heeft u zelf wensen voor een verbouwing of renovatie van een bedrijfsruimte? Neem dan contact op met DeNeven bouw. Wij adviseren u graag over het realiseren van uw wensen.

Renoveren van hotelkamers

Verbouwing hotel door DeNeven bouwIn opdracht van hotel restaurant La Maison du Steeg heeft het team van DeNeven bouw meerdere hotellerie kamers in het hotel gerenoveerd. De kamers zijn voorzien van een compleet nieuwe inrichting en badkamers zodat ze helemaal weer voldoen aan de wensen van de klant. De kamers worden nu verder ingericht zodat ze straks klaar zijn voor hotelgasten.Hotel renoveren door DeNeven bouw

Daarnaast is het pand weer brandveilig gemaakt met nieuwe rookmelders en andere brandwerende maatregelen. Hiermee gaat het pand weer voldoen aan de nieuwste eisen op het gebied van brandveiligheid.

 

Het verbouwen of renoveren van hotelaccommodaties is een specialisme van DeNeven bouw. Heeft u wensen om uw eigen hotel te renoveren of te verbouwen? Ons team adviseert u graag over de mogelijkheden.

 

Het volledige renoveren van een woonhuis in Doorn

Afgerond project woonhuis Doorn

Vanaf april is het team van DeNeven bouw druk bezig geweest met een grote renovatie van een woonhuis in Doorn.

In dit pand uit 1900 zijn onder meer de volgende zaken door ons uitgevoerd:

  • Het isoleren van de buitenmuren
  • Het vervangen van de trappen waarbij ook de zolder beter toegankelijk is gemaakt
  • Het vernieuwen van de keuken en badkamer
  • Het plaatsen van openslaande deuren in de keuken
  • Het vernieuwen van de elektrische bedrading

Na deze grote verbouwing hebben we het huis opgeleverd aan de bewoners die blij en zeer tevreden waren met het eindresultaat.

Verbouwing van een schuur naar mantelwoning

verbouw schuur door DeNeven bouwIn de afgelopen maanden heeft DeNeven bouw in Babberich een schuur verbouwt tot een tijdelijke mantelzorg woning.

Om de schuur bewoonbaar te maken, is deze volledig geïsoleerd en voorzien van een keuken en sanitair. Verder hebben we nieuwe woning voorzien van een etage. Hierdoor is er extra leefruimte aan de woning toegevoegd.

De verbouwde schuur is, tot volle tevredenheid van de opdrachtgever, opgeleverd en in gebruik genomen als woning.

Verbouwing bij de Liemerije in Zevenaar

DeNevenBouw verbouw voor Liemerije ZevenaarIn opdracht van stichting Liemerije heeft DeNeven bouw van een niet meer gebruikte opslagruimte en bibliotheek  één gezamenlijke kamer gemaakt. In de nieuwe ruimte komen de werkplekken voor de afdeling ICT van de stichting. Wij wensen de medewerkers van deze afdeling veel succes op hun nieuwe werkplek.

Nieuwe badkamer 

DeNeven bouw verbouwt badkamer

In Zevenaar heeft DeNeven bouw onlangs een nieuwe badkamer gemaakt. Nadat de oude badkamer volledig was gestript, is er een nieuwe badkamer gebouwd volledig volgens de wensen van de klant.

Nieuwe keuken

Verbouw keuken door DeNeven bouw

DeNeven bouw heeft in de afgelopen maanden een nieuwe keuken geplaatst in een woning in Arnhem. In de oude situatie was de keuken een aparte ruimte in de woning.

Na de verbouwing is er mooie open keuken ontstaan met openslaande deuren naar de achtertuin.

DeNeven bouw voor al uw bouwplannen.

Voldoet uw huidige woning niet meer aan uw woonwensen? DeNeven bouw denkt graag met u mee om uw woning door verbouw of renovatie weer te verbeteren. Meer weten, neem contact op voor een persoonlijk advies.

Adviesgesprek aanvragen