DeNevenBouw verbouw, renovatie en restauratiebouwplannen

Woning of bedrijfspand verbouwen

Bedrijfspand of woning laten verbouwen? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek. Op basis van uw wensen, krijgt u van aannemersbedrijf DeNeven bouw een offerte voor de realisatie van de gewenste verbouwing.

Woning of bedrijfspand verbouwen

Woning verbouwen

 

Uw huidige woning verbouwen omdat deze niet meer aan de huidige woonwensen van u voldoet?  Wilt u meer ruimte in uw woning door het realiseren van een uitbouw aan uw woning of door het plaatsen van dakkapellen? Of heeft u andere wensen ter verbetering van de leefruimte in uw woning. Aannemersbedrijf DeNeven bouw denkt graag met u mee over de invulling van uw bouwplannen.

Hoe u uw woning ook wilt laten verbouwen, samen stemmen we het budget en de materialen af en vertalen wij uw wensen naar een plan van aanpak. Van begin tot eind begeleiden we het proces met u tot uw complete wensenpakket is vervuld.

Bedrijfspand verbouwen

 

Heeft u een kantoor of winkel en voldoet deze niet meer aan de wensen die u aan uw bedrijfspand stelt?
Ook voor de verbouw van kantoor of winkel kunt u rekenen op de mannen van DeNeven bouw. Wat uw wensen ook zijn, wij adviseren u graag hoe deze gerealiseerd kunnen worden. Lees hier onze belangrijkste tips over de voorbereiding van de verbouwing van uw bedrijfspand. Moet uw kantoor of winkel tijdens een verbouwing geopend blijven voor uw personeel of klanten? Ook hier houden wij rekening mee en zorgen we ervoor dat de gewenste verbouwing gebeurt met zo weinig mogelijk overlast voor klanten en personeel.

DeNevenBouw realiseert verbouwplannen bedrijfspand
Brandpreventie voor bedrijfspanden

Brandpreventie

 

Door onze samenwerking met DeRa Brandpreventie B.V. kunnen wij u helpen om uw bedrijfspand na de verbouwing weer te laten voldoen aan de nieuwste eisen op het gebied van brandveiligheid.

Na een grondige inspectie van uw pand maakt DeRa Brandpreventie B.V. een brandpreventie plan. Met dit plan worden de kritische plekken op het gebied van brandveiligheid in uw pand verholpen.

 

Adviesgesprek aanvragen