DeNevenBouw verbouw, renovatie en restauratiebouwplannen

Bedrijfspand laten verbouwen

Bedrijfspand laten verbouwen? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek. Op basis van uw wensen, krijgt u van aannemersbedrijf DeNeven bouw een offerte voor de realisatie van de gewenste zakelijke verbouwing.

Verbouw van kantoor of winkel

Heeft u een kantoor of winkel en voldoet deze niet meer aan de wensen die u aan uw bedrijfspand stelt?
Ook voor de verbouw van kantoor of winkel kunt u rekenen op de mannen van DeNeven bouw.

Wat uw wensen ook zijn, wij adviseren u graag hoe wij deze voor kunnen realiseren. Lees hier onze belangrijkste tips over de voorbereiding van de verbouwing van uw bedrijfspand.

Moet uw kantoor of winkel tijdens een verbouwing geopend blijven voor uw personeel of klanten? Ook hier houden wij rekening mee en zorgen we ervoor dat de gewenste verbouwing gebeurt met zo weinig mogelijk overlast voor klanten en personeel.

De drie belangrijkste tips bij het verbouwen van een bedrijfsruimte
Brandpreventie voor bedrijfspanden

Een bedrijf brandveilig maken

Door onze samenwerking met DeRa Brandpreventie B.V. kunnen wij u helpen om uw bedrijf brandveilig te maken na de verbouwing. Hiermee weet u zeker dat uw pand weer voldoet aan de nieuwste eisen op het gebied van brandveiligheid.

Na een grondige inspectie van uw pand maakt DeRa Brandpreventie B.V. een brandpreventie plan. Met dit plan worden de kritische plekken op het gebied van brandveiligheid in uw pand verholpen.

 

Adviesgesprek aanvragen