DeNeven bouw voor onderhoud van zorginstellingen

DeNeven bouw voor onderhoud in zorginstellingen

DeNeven bouw is er ook voor onderhoud in zorginstellingen. Of het nu gaat om een ziekenhuis of zorgboerderij, het kan voorkomen dat uw instelling niet meer voldoet aan uw eisen met betrekking tot wonen, (ver)zorgen en/of werken.

 

Minimale overlast

 

Als u uw zorginstelling wilt laten verbouwen, dan is het natuurlijk belangrijk dat dit gebeurt zonder overlast voor uw medewerkers, bewoners of patiënten. Aannemersbedrijf DeNeven bouw uit Westervoort is gespecialiseerd in verbouw- en renovatieplannen voor zorginstellingen. Wij zorgen ervoor dat de gewenste werkzaamheden gebeuren met zo min mogelijk overlast.

 

Controle op brandpreventie

Tijdens de verbouwingswerkzaamheden kunnen onze medewerkers gelijk voor u controleren hoe brandveilig uw instelling is. Samen met DeRa brandpreventie  gaan wij alle kritische punten op het gebied van brandveiligheid in uw pand langs. Waar nodig passen we deze aan aan de nieuwste brandpreventie-eisen
Zo weet u zeker dat werknemers en patiënten verblijven in een brandveilig pand.

 

Planmatig onderhoud in zorginstellingen

Ook voor planmatig onderhoud van uw pand kunt u terecht bij het team van de Neven bouw. In overleg wordt het gewenste onderhoud vastgelegd in een plan van aanpak. Met dit onderhoudsplan weet u precies wat u van ons kunt verwachten.

 

Meer weten

Dus bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het onderhouden of verbeteren van uw zorginstelling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Op basis van uw wensen, geeft DeNeven bouw u graag advies over het onderhoud of de renovatie van uw zorginstelling.

Adviesgesprek aanvragen