DeNeven bouw voor onderhoud van zorginstellingen

DeNeven bouw voor onderhoud in zorginstellingen

DeNeven bouw is er ook voor onderhoud in zorginstellingen. Of het nu gaat om een ziekenhuis of zorgboerderij, het kan voorkomen dat uw pand niet meer voldoet aan uw eisen met betrekking tot wonen, (ver)zorgen en/of werken.

 

Minimale overlast

Als u deze wilt laten verbouwen, dan is het natuurlijk belangrijk dat dit gebeurt zonder overlast voor uw medewerkers, bewoners of patiënten. Aannemersbedrijf DeNeven bouw in Westervoort is gespecialiseerd in verbouw- en renovatieplannen voor zorginstellingen. Wij zorgen ervoor dat de gewenste verbouwing gebeurd met zo min mogelijk overlast.

 

Regulier onderhoud

Ook voor regulier onderhoud van uw pand kunt u terecht bij het team van de Neven bouw. In overleg wordt het gewenste onderhoud vastgelegd in een plan van aanpak. Door dit plan weet u precies wat u van ons mag verwachten. Dus bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het onderhouden of verbeteren van uw zorginstelling?

 

Meer weten

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Op basis van uw wensen, geeft DeNeven bouw u graag advies voor onderhoud en renovatie.

Adviesgesprek aanvragen