Op zoek naar een stukadoor

Op zoek naar een stukadoor?

Op zoek naar een stukadoor? Bijvoorbeeld voor het afwerken van wanden na een verbouwing of het renoveren van bestaand stucwerk. In dat geval kunt u gerust contact opnemen met de mannen van aannemersbedrijf DeNeven bouw uit Westervoort.

 

Wat kunt u verwachten van onze stukadoors?

Voor het aanbrengen of vervangen van stucwerk werkt DeNeven bouw samen met diverse stukadoorsbedrijven in de omgeving van Arnhem. Hierdoor kunnen wij u helpen en adviseren bij:

  • Het aanbrengen van glad, overschilderbaar stucwerk.
  • Het behang klaarmaken van muren met een basis  stucwerk.
  • Het afwerken van muren met sierpleisters als spachtelputz.
  • Het inspecteren en renoveren van bestaand (binnen en buiten) stucwerk.
  • Het dichtsmeren van naden in muren en plafonds voor een glad eindresultaat.
  • Het aanbrengen van sierlijsten op muren en plafonds.

Dus mocht u een stukadoor zoeken voor één of meerdere van deze werkzaamheden. Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij werken samen met stukadoors die beschikken over jarenlange kennis en ervaring. U kunt er dan ook zeker van zijn dat zij uw stucwerkproblemen en/of wensen vakkundig voor u uitvoeren.

 

Wat zijn de voordelen van goed stucwerk?

De voordelen van goed stucwerk is divers. Maar een belangrijk voordeel is dat met goed stucwerk uw bedrijfspand er mooier komt te zien. Zelfs als u het stucwerk vervolgens laat schilderen of behangen. Want hoe gladder en netter muren en plafonds zijn gestuct, hoe mooier de uitstraling is na het verven of behangen. Een mooi afgewerkte muur bepaalt daarmee ook de uitstraling van uw bedrijfspand.

 

Op zoek naar een stukadoor en wilt u meer informatie of advies?

Bent u op zoek naar informatie en advies over het stuken van nieuwe of bestaande muren en plafonds? U kunt daarvoor contact met ons opnemen via:

Maar daarnaast kunt u ook contact opnemen met het contactformulier op deze website.

Wij maken graag een afspraak voor een adviesgesprek over het gewenste stucwerk. Op uw verzoek krijgt u vervolgens van ons een vrijblijvende offerte voor het stucwerk.

Adviesgesprek aanvragen