DeNeven bouw voor onderhoud van scholen

DeNeven bouw voor onderhoud aan scholen

DeNeven bouw ook voor onderhoud van scholen. Of het nu gaat om een kleine of grote school, het kan voorkomen dat deze niet meer voldoet aan uw eisen. Mogelijk wilt u nieuwe werkplekken creëren of juist samenvoegen. Of kiest u voor aanpassingen aan de klaslokalen zodat uw personeel nog beter les kunnen geven aan de leerlingen.

Als u uw schoolgebouw wilt laten verbouwen of onderhouden, dan is het natuurlijk wel belangrijk dat dit gebeurt zonder overlast voor uw medewerkers en leerlingen. Aannemersbedrijf DeNeven bouw in Westervoort is gespecialiseerd in verbouw- en renovatieplannen van scholen. Wij zorgen ervoor dat de gewenste verbouwing gebeurd met zo min mogelijk overlast.

 

Brandveiligheid

Moet uw school tevens brandveilig gemaakt worden? Door onze samenwerking met DeRA Brandpreventie kunnen we ervoor zorgen dat uw gebouw weer voldoet aan de nieuwste eisen op het gebied van brandveiligheid.

 

Onderhoud

Ook voor regulier onderhoud van uw school kunt u terecht bij het team van de Neven bouw. In overleg wordt het gewenste onderhoud vastgelegd in een plan van aanpak. Door dit plan weet u precies wat u van ons mag verwachten.

Dus bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het onderhouden of verbeteren van uw schoolgebouw? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Op basis van uw wensen, geeft DeNeven bouw u graag advies voor onderhoud en renovatie.

Adviesgesprek aanvragen