DeNeven bouw voor onderhoud van hotels

DeNeven bouw voor onderhoud van hotels

Aannemersbedrijf DeNeven bouw is er voor onderhoud van hotels of B&B. Maar ook voor verbouwingen en renovaties staan wij voor u klaar.

Groot hotel of juist een knusse B&B, het kan voorkomen dat uw pand niet meer voldoet aan uw eisen met betrekking tot het verblijf van uw gasten en/of het werken van uw personeel. Mogelijk moet de keuken aangepast worden aan de nieuwste eisen of zijn de gastenkamers toe aan een renovatie.

Als uw hotel verbouwd of gerenoveerd moet worden, dan is het natuurlijk belangrijk dat het gebeurt zonder overlast voor uw gasten en medewerkers. Ons team van DeNeven bouw is gespecialiseerd in verbouw- en renovatieplannen van hotels. Wij zorgen ervoor dat de gewenste aanpassingen gebeuren met zo min mogelijk overlast.

 

Brandveiligheid verbeteren?

Moet uw hotel of B&B weer voldoen aan de nieuwste eisen op het gebied van brandveiligheid? Door onze samenwerking met DeRA Brandpreventie kunnen wij er ook voor zorgen dat bij de verbouwing ook de brandpreventiemaatregelen worden uitgevoerd.

 

Onderhoud aan hotel nodig?

Voor normaal onderhoud van uw pand kunt u tot slot terecht bij DeNeven bouw. In overleg wordt het gewenste onderhoud vastgelegd in een plan van aanpak. Door dit plan weet u precies wat u van ons mag verwachten.

Dus bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het onderhouden of verbeteren van uw hotel of B&B? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Op basis van uw wensen, geeft DeNeven bouw u graag advies voor onderhoud en renovatie van uw B&B of hotel.

Adviesgesprek aanvragen