DeNeven bouw voor verbouw renovatie onderhoud

DeNeven bouw voor verbouw, renovatie of onderhoud.

Of u nu kiest voor een verbouwing, een renovatie of een restauratie van uw zakelijk vastgoed. Aannemersbedrijf DeNeven bouw realiseert uw verbouwplannen goed en vakkundig.

Moet uw bedrijfspand periodiek onderhouden of brandveilig gemaakt worden, ook voor een onderhoudsplan kunt u terecht bij DeNeven bouw.

Weten hoe wij uw plannen kunnen realiseren? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag hoe DeNeven bouw uw bedrijfspand kan verbouwen of renoveren. Kijk voor meer informatie ook bij onze afgeronde projecten en lopende werkzaamheden. 

Verbouw

Aannemersbedrijf DeNeven bouw houdt zich bezig met het verbouwen van zakelijk vastgoed zoals bedrijfspanden, scholen en hotels. Welke wensen u ook heeft, samen met u stemmen we het budget en de materialen af en vertalen uw wensen naar een plan van aanpak. Van begin tot eind begeleiden we het proces met u tot uw complete wensenpakket is vervuld.

Onderhoud

Goed onderhoud van uw bedrijfspand voorkomt toekomstige problemen aan het gebouw. DeNeven bouw maakt, in overleg met u, een gedegen onderhoudsplan met bijbehorend budget.

Adviesgesprek aanvragen