DeNeven bouw voor verbouw renovatie onderhoud

DeNeven bouw voor verbouw renovatie onderhoud

Of u nu kiest voor een verbouwing, een renovatie of een restauratie van uw woning of bedrijfspand. Aannemersbedrijf DeNeven bouw realiseert uw verbouwplannen goed en vakkundig.

Moet uw bedrijfspand periodiek onderhouden worden, ook voor een onderhoudsplan kunt u terecht bij DeNeven bouw.

Weten hoe wij uw plannen kunnen realiseren? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag hoe DeNeven bouw uw woning of bedrijfspand kan verbouwen of renoveren.

Verbouw

Aannemersbedrijf DeNeven bouw houdt zich bezig met verbouwingen van zowel particuliere woningen als bedrijfspanden. Welke wensen u ook heeft, samen stemmen we het budget en de materialen af en vertalen uw wensen naar een plan van aanpak. Van begin tot eind begeleiden we het proces met u tot uw complete wensenpakket is vervuld.

Onderhoud

Goed onderhoud van uw bedrijfspand voorkomt toekomstige problemen aan het gebouw. DeNeven bouw maakt, in overleg met u, een gedegen onderhoudsplan met bijbehorend budget.

Renovatie en restauratie

Toe aan een nieuwe badkamer of keuken? Ook voor renovatie bent u ook bij ons aan het juiste adres. Maar ook panden, die door het verstrijken van de tijd hun uitstraling hebben verloren, kunnen wij grondig restaureren.

Adviesgesprek aanvragen