Dakbedekking vervanging

Dakbedekking vervangen?

Moet de dakbedekking vervangen worden van uw bedrijfspand? Of het nu gaat om het vervangen van de dakpannen of een bitumen bedekking, ook daarvoor kunt u nu terecht bij aannemersbedrijf DeNeven bouw in Westervoort.

 

Welke werkzaamheden kunt u hierbij verwachten?

Door de samenwerking met een aantal dakdekkersbedrijven kunnen wij u helpen en adviseren bij:

  • Het oplossen van lekkages van daken.
  • Het vakkundige inspecteren en repareren van bestaande daken.
  • Het vervangen en isoleren van verouderde daken.
  • Het aanbrengen van dakramen, dakkapellen, lichtstraten of lichtkoepels.
  • Het repareren of vervangen van gemetselde schoorstenen.
  • Het vervangen of repareren van boeiboorden of dakbeschot.
  • Het onderhouden, repareren of vernieuwen van dakgoten

Kortom zoekt u een dakdekker voor één van deze werkzaamheden, dan helpen wij u graag. Wat uw problemen, vragen en wensen ook zijn, onze mensen gaan deze vakkundig en vlot voor u oplossen.

 

Dakbedekking vervangen gelijk combineren met isoleren?

Is het dak van uw bedrijfspand nog niet geïsoleerd? Bij het vervangen van de verouderde dakbedekking is het verstandig om dit gelijk te combineren met het aanbrengen van isolatie. Lees voor meer informatie ons artikel over isoleren. Voor advies over de best passende isolatie kunt u ook terecht bij DeNeven bouw. Wij helpen u graag.

Wilt u daarna de zolder gebruiken als extra ruimte voor werkplekken of opslag? Dan combineren wij het renoveren van het dak met het aanbrengen van dakramen of dakkapellen. Als het noodzakelijk is vervangen wij ook gelijk de trap naar zolder zodat u deze makkelijker kunt bereiken.

 

Meer weten?

Meer informatie en tips vindt u in ons artikel over het renoveren van platte daken.  Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over het inspecteren, repareren of renoveren van uw dak? Hiervoor zijn wij bereikbaar via

Natuurlijk kunt u ook ons contactformulier gebruiken.

Bij lekkage of andere dringende problemen zorgen we ervoor dat deze met spoed worden verholpen.

Wanneer dit niet het geval is, adviseren wij u graag in een persoonlijk gesprek. Indien gewenst, krijgt van ons een vrijblijvende offerte.

Adviesgesprek aanvragen