Keuken- of badkamerrenovatie

Renovatie zakelijk vastgoed

U overweegt een renovatie van uw zakelijk vastgoed en u wilt weten hoe de mannen van aannemersbedrijf DeNeven bouw uw pand kunnen gaan renoveren of restaureren?
Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag bij de realisatie van uw bedrijfswensen.

Renovatie van woning of bedrijfspand

Vastgoed laten renoveren

U wilt uw bedrijfspand laten renoveren? Ook voor het renoveren zakelijk vastgoed kunt u contact opnemen met DeNeven bouw.

Dus is uw pand nog voorzien van verouderde en kapotte kozijnen, boeidelen of ander houtwerk en wilt u deze laten vervangen? Of is de dakbedekking van uw pand aan vervanging toe? Ook het vervangen van bestaand houtwerk of dakbedekking kunnen wij voor u uitvoeren. 

We maken graag met u een afspraak voor een advies over de gewenste renovaties. Bij de vervanging van het dak of de kozijnen kijken we ook gelijk naar de energiebesparende mogelijkheden van dubbelglas en dakisolatie ter verbetering van het werkklimaat. 

Keuken renoveren of het sanitair verbouwen

Een keuken renoveren of het sanitair verbouwen omdat deze niet meer voldoen aan uw bedrijfseisen? Ook voor een nieuwe keuken of sanitair bent u bij DeNeven bouw aan het juiste adres.  

Aan de hand van uw wensen bepalen we hoe uw bedrijfskeuken of sanitair het beste gerenoveerd kan worden. Hierbij houden we rekening met uw plannen, maar ook met het beschikbare budget en de bouwkundige eisen en mogelijkheden.  

We maken een gedegen plan van aanpak waarbij wij zo goed mogelijk rekening houden met de inzet van andere specialisten en de levering van de materialen.   

Renovatie van keuken of badkamer
Woningrestauratie

Monumentale panden verbouwen

Panden, die door het verstrijken van de tijd hun uitstraling hebben verloren, kunnen wij grondig voor u verbouwen en herstellen. Bijvoorbeeld door het repareren van beschadigd metselwerk of het vervangen van kapot houtwerk.

U wilt uw monumentale bedrijfspand laten verbouwen? Neem voor advies en uitvoering van de gewenste restauratie of verbouwing vrijblijvend contact met ons op.

Op basis van uw plannen restaureren, verbouwen of renoveren wij uw pand zodat deze weer volledig voldoet aan uw bedrijfseisen. Indien nodig werkt DeNeven Bouw samen met gespecialiseerde partners voor de restauratie van monumentale panden.

Adviesgesprek aanvragen