Keuken- of badkamerrenovatie

Renovatie woning of bedrijfspand

U overweegt een renovatie van uw woning of bedrijfspand. Wilt u weten hoe de mannen van aannemersbedrijf DeNeven bouw uw woning of bedrijfspand kunnen gaan renoveren of restaureren?
Neem contact met ons voor de realisatie van uw woon- of bedrijfswensen.

Renovatie van woning of bedrijfspand

Woningrenovatie

U wilt u woning renoveren? Ook voor woningrenovatie kunt u contact opnemen met DeNeven bouw. Dus is uw woning nog voorzien van verouderde kozijnen of dak en wilt u deze laten vervangen? Of zijn windveren, boei-delen of ander houtwerk van uw pand aan vervanging toe? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

We maken graag met u een afspraak voor een advies over de gewenste renovaties. Bij de vervanging van het dak of de kozijnen kijken we ook gelijk naar de energiebesparende mogelijkheden van dubbelglas en dakisolatie ter verbetering van het wooncomfort. 

Nieuwe keuken of badkamer

Badkamer verbouwen of keuken laten renoveren omdat deze niet meer voldoen aan uw eisen? Ook voor een keuken of badkamer renovatie bent u bij DeNeven bouw aan het juiste adres.  

Aan de hand van uw wensen bepalen we hoe uw keuken of badkamer het beste gerenoveerd kan worden. Hierbij houden we rekening met uw plannen maar ook met het beschikbare budget en de bouwkundige eisen en mogelijkheden.  

We maken een gedegen plan van aanpak waarbij wij zo goed mogelijk rekening houden met de inzet van andere specialisten en de levering van de materialen.   

Renovatie van keuken of badkamer
Woningrestauratie

Woningrestauratie

Panden, die door het verstrijken van de tijd hun uitstraling hebben verloren, kunnen wij grondig voor u herstellen. Bijvoorbeeld door het herstel van beschadigd metselwerk of het vervangen van houtwerk.

U wilt uw monumentale woning laten verbouwen? Neem voor advies en uitvoering van een restauratie of verbouwing vrijblijvend contact met ons op. Op basis van uw plannen restaureren, verbouwen of renoveren wij uw pand zodat deze weer volledig voldoet aan uw woonwensen. Indien nodig werkt DeNeven Bouw samen met gespecialiseerde partners voor de restauratie van monumentale panden.

Adviesgesprek aanvragen