DeNeven bouw voor al uw bouwplannen

DeNeven bouw Westervoort

voor het restaureren, renoveren en verbouwen van  zakelijk vastgoed

Aannemersbedrijf DeNevenBouw westervoort
Badkamer renoveren
Muren isoleren

Ons specialisme

 

Aannemersbedrijf DeNeven bouw in Westervoort staat voor jarenlange ervaring in verbouw, renovatie en restauratie van uw bedrijfspand.

Ons specialisme is het verbeteren van bedrijfspanden door deze te renoveren, te verbouwen of te restaureren. Wij gaan voor 100% kwaliteit en tevredenheid. Wij denken niet in de beperkingen van een pand maar in de mogelijkheden. Kortom heeft u plannen om uw zakelijk vastgoed door ons te renoveren en te onderhouden? Ons team denkt graag met u mee om uw plannen naar volle tevredenheid te realiseren.

Meer weten? Kijk ook eens op onze Facebook en Instagram pagina's

Nieuwe sanitair of bedrijfskeuken verbouwen?

Wat uw wensen ook zijn, ons bouwbedrijf adviseert u graag over de gewenste renovatie. Lees hierbij ook onze tips over het goed voorbereiden van een badkamerverbouwing.

In een eerste gesprek bespreken wij samen met u de gewenste bouwplannen. Op basis hiervan krijgt u van ons een passende offerte voor de realisatie van uw bedrijfswensen.

Meer weten

Duurzaam bouwen of verbouwen

 

Wilt u uw energielasten verlagen en tegelijkertijd een beter werkklimaat voor uw medewerkers verkrijgen? DeNeven bouw adviseert u graag in de mogelijkheden om uw bedrijfspand duurzaam te verbouwen.

Kiest u voor het vervangen van bestaande ramen door dubbelglas, het aanbrengen van muurisolatie of wilt u de zolder laten isoleren?  Onze collega's hebben veel ervaring in energiebesparende verbouwingen.

Op basis van de gewenste isolatie krijgt u van ons een passend voorstel.

Isolatie advies aanvragen...

Adviesgesprek aanvragen