Nieuws van De Neven bouw

Nieuws van DeNeven bouw

Nieuwe diensten van DeNeven bouw

16 juni 2021

In de afgelopen periode heeft bouwbedrijf DeNeven bouw met meerdere bedrijven een samenwerkingsverband opgezet. Hierdoor hebben wij onze dienstverlening en service verder uitgebreid.

Voortaan kunt u nu ook bij ons terecht voor:

Kortom, heeft u (acute) problemen, vragen of wensen betreffende uw woning of bedrijfspand. Neem dan contact op met DeNeven bouw.

Nieuwe collega gezocht

Timmerman voor DeNeven bow gezocht25 maart 2021

Wegens het groeiend aantal opdrachten zijn wij op zoek naar een allround timmerman ter versterking van ons team.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een klein familiebedrijf waar vakmanschap en collegialiteit centraal staan. Meer weten over de functie? Alle informatie over de vacature is hier te lezen.

 

Uitbreiding woning in Duiven

Aanbouw bij woning door DeNeven bouwDeNeven bouw voor aanbouw bij bestaande of nieuwe woningen27 mei 2021

Afgelopen week is het team van DeNeven bouw begonnen aan een nieuwe klus in Duiven. Daar wordt een woning voorzien van een grote aanbouw.  Nadat vorige week de funderingspalen zijn geplaatst , zijn we nu druk bezig met het aanbrengen van de bekisting voorde fundering zodat deze komende week kan worden aangebracht. Daarna start de bouw van de nieuwe aanbouw.

Verbouwing woonhuis in Doorn

Woningrenovatie doorDeNeven bouw14 april 2021

Sinds een paar weken is het team van DeNeven bouw aan de slag gegaan in Doorn. Bij een woonhuis uit 1900 zijn wij daar bezig met een grote verbouwing.

Zo worden de trappen in de woning vernieuwd, komt er een nieuwe keuken in en wordt ook de zolder door ons gerenoveerd en geïsoleerd. Tevens zullen de woonkamer en toilet aangepakt gaan worden. Op dit moment  is de woonkamer gestript en zijn we daar bezig met het vernieuwen van het plafond. Tevens gaan we de muren isoleren en wordt de kamer voorzien van nieuwe elektra. Ons streven is de woning eind april volledig gerenoveerd op te leveren aan de opdrachtgevers.

 

Renovatie van een badkamer in Groessen

Renovatie van badkamer door DeNevenbouwToiletrenovatie door DeNeven bouw25maart 2021

In Groessen is ons team bezig met de renovatie van een badkamer. Allereerst is de oude badkamer gesloopt. Dit leverde een container aan sloopmateriaal op. Na het verwijderen van de oude tegels uit de badkamer en toilet zijn deze weer voorzien van nieuwe tegels volgens de wensen van de klant. Binnenkort zal ook het sanitair geplaatst gaan worden en gaan wij de badkamer verder afwerken. 

 

 

Verbouw restaurant tot kantoor

DeNeven bouw voor verbouw van kantorenDeNeven bouw voor renovatie van kantoren15 maart 2021

In opdracht van Getcover Bedrijfsverzekeringen B.V. is DeNeven bouw momenteel bezig met de verbouwing van een voormalig restaurant in Westervoort tot een kantoor .

Nu de oude vloer is verwijderd, zijn onze collega's druk bezig met de nieuwe vloer. Afgelopen maand is er een isolatie laag aangebracht en hebben we de betonnen ondervloer gestort.

Nu de vloer droog is, gaan we verder met de opbouw van het nieuwe kantoor. Zo is ons team nu bezig met het plaatsen van de wanden voor de kantoorruimtes, spreekkamer en ingang.

Er moet nog veel gebeuren, maar we verwachten dat de klant het kantoor na de zomer in gebruik kan nemen.

 

 

 

Nieuwe collega bij DeNeven bouw.

Nieuwe collega van DeNeven Bouw15 februari 2021

Het team van DeNeven bouw is sinds kort versterking gekregen van Lena. Door de komst van haar als nieuwe collega kan DeNeven bouw nog beter inspelen op de lopende en geplande bouwprojecten.

Wij wensen Lena veel succes bij ons team.

Heeft u zelf plannen voor een verbouwing, vraag dan nu vrijblijvend een adviesgesprek aan.

 

Nieuw uiterlijk voor de bedrijfswagens van DeNeven bouw

 

DeNeven bouw bedrijfswagens24 januari 2021

Met dank aan van Lambagen Allroud Reclame zijn de bedrijfswagens van DeNeven bouw  voorzien van nieuwe belettering. Hiermee zijn de bussen weer goed herkenbaar.

Onze collega's vormen nu de rijdende visitekaartjes van ons bedrijf en komen ook graag bij u langs voor een gewenste verbouwing, renovatie of restauratie.

Adviesgesprek aanvragen