Nieuws van De Neven bouw

Belangrijkste nieuws van aannemer DeNeven bouw Westervoort

Het belangrijkste nieuws van DeNeven bouw kunt u hier lezen. Regelmatig plaatsen wij op deze pagina het laatste nieuws en up-dates over de projecten waar ons team aan het werk is.

Verzorgen van een uitbouw in ArnhemUitbouw door DeNeven bouw WestervoortMaken van een uitbouwen door bouwbedrijf DeNeven bouw3 april 2023

Het team van DeNeven bouw is opnieuw in Arnhem bezig met het maken van uitbouw. Na maken van de fundering en het storten van de vloer is men in de afgelopen week bezig geweest met het metselen van de muren, het aftimmeren van de buitenwanden en het plaatsen van de kozijnen.

Verder is het dakbeschot aangebracht en zijn nu bezig met de laatste afwerking in dit project.

 

Verbouw conciërgewoning Arnhem

Maken uitbouw door DeNeven bouwMaken uitbouw door DeNeven bouw WestervoortMaken uitbouw bij monumentale woning21 februari 2023

Momenteel zijn we bezig met het verbouwen van een monumentale conciërgewoning in Arnhem.
Nadat in de afgelopen weken de fundering en de ruwe betonvloer voor de aanbouw zijn gemaakt, zijn onze mensen nu bezig met de verdere opbouw van de uitbouw.

 

Nieuw magazijn Rowasp Modelbouw

Magazijn verbouwing DeNeven bouwPlaatsen van magazijnstellingen door DeNeven bouwNieuwe magazijnstellingen Rowasp Modelbouw Westervoort30 januari 2023

In opdracht van Rowasp Modelbouw zijn de mannen van DeNeven Bouw bezig met maken van een magazijn en expeditie ruimte.  Na oplevering worden er magazijn stellingen geplaatst voor de opslag van het winkelassortiment van Rowasp Modelbouw en kunnen alle verkochte producten verzendklaar gemaakt worden.

 

Renovatie studentenkamers

Vastgoed renovatie DeNeven BouwNieuws van DeNeven bouw Westervoortrenoveren zakelijk vastgoed DeNeven bouw Westervoort26 juli 2022

In opdracht van Maandag Vastgoed is aannemersbedrijf DeNeven bouw bezig met een grote renovatie van studentenkamers in Westervoort. Zo zijn kapotte kozijnen vervangen door nieuwe kozijnen inclusief dubbelglas en is de brandbeveiliging weer op orde gemaakt met nieuwe rookmelders.

In de komende periode worden de nog de keukens en het sanitair gerenoveerd en worden lege kamers opgeknapt en geschikt gemaakt voor nieuwe huurders. In overleg met de huurders worden de werkzaamheden met zo min mogelijk overlast door ons uitgevoerd.
Heeft u zelf studentenkamers die opgeknapt moeten worden of heeft u vragen over de brandveiligheid in uw kamers? Neem dan contact op met DeNeven Bouw. Wij adviseren u graag.

Verbouwingen Hogeschool Arnhem-Nijmegen

21 juli 2022

Voor de Hogeschool Arnhem-Nijmegen zijn wij in opdracht bezig met diverse verbouwingen. Zo zijn we op locatie Nijmegen bezig met het verbouwen van meerdere leslokalen en wordt de entree door DeNeven bouw gewijzigd. Daarnaast hebben we een aantal toiletgroepen aangepast zodat deze weer voldoen aan de nieuwste eisen.

Om overlast voor personeel en studenten zoveel mogelijk te vermijden voeren wij de werkzaamheden uit nu de school gesloten is wegens de zomervakantie.

Verbouwen van een boerderij in Doetinchem

Verbouwing woonboerderij

Verbouwing woonboerderijVerbouwing woonboerderij9 mei 2022

In Doetinchem is DeNeven bouw begonnen aan een grote verbouwing van een woonboerderij. In de afgelopen weken is de fundering en ondervloer voor de uitbouw aangebracht. Na het verwijderen van de oude buitenmuur en het maken van de uitbouw zijn we afgelopen maanden bezig geweest met de afbouw.

Naast de uitbreiding bouwen we ook een nieuwe schuur en wordt de boerderij verder volledig gerenoveerd zodat deze weer helemaal voldoet aan de wensen van de eigenaren.

Renoveren badkamers groepswoning De Wilgenhof Duiven

Badkamer renoveren woningBadkamer renoveren woningBadkamer vernieuwen door DeNeven bouw24 januari 2022

Driestromenhuis De Wilgenhof is een groepswoning voor begeleidt wonen in Duiven. Voor de bewoners van dit huis zijn de mannen van DeNeven Bouw begonnen met het renoveren van een aantal badkamers.  Hierdoor voldoen deze straks helemaal weer aan de wensen van de bewoners en hun begeleiders.

Grote verbouwing van een voormalige praktijk in Zevenaar

woningrenovatie door DeNeven bouwVoorbereiden betonstorten vloerVloerverwarming aanleggen woning26 november 2021

Begin deze maand is het team van DeNeven bouw begonnen aan een nieuwe klus in Zevenaar. Daar gaan we een voormalige praktijk verbouwen en volledig renoveren waarna het pand weer gebruikt wordt als woning. Zo worden de badkamer en toilet vernieuwd en gaan we het huis verduurzamen door het aanbrengen van nieuwe isolatie en dubbelglas en de installatie van zonnepanelen.

In de afgelopen periode is onder het pand nieuwe fundering aangebracht en hebben we nieuwe ondervloeren gestort. Op dit moment zijn we bezig met de interne verbouwing van de woning. Zo worden er muren verwijderd of verplaatst, gaan we de trap verplaatsen en is de vloerverwarming aangebracht. De volgende stap is de verdere afwerking en isolatie van de woning.
Wij verwachten deze woning begin 2022 over te kunnen dragen aan de nieuwe bewoners.

 

 

 

Aanbrengen luifel bij zorgcentrum Liemerije in Zevenaar

Onderhoud zakelijk vastgoedOnderhoud zakelijk vastgoed26 november 2021

In opdracht van Liemerije zijn de mannen van DeNeven bouw bezig met het aanbrengen van een luifel bij zorglocatie in Zevenaar. De luifel wordt aangebracht bij de goederenontvangst van de locatie. Hierdoor kan het ontvangen en verwerken van geleverde goederen voortaan in een beschutte omgeving plaatsvinden.

 

Nieuwe diensten van DeNeven bouw

Extra diensten van DeNeven bouw16 juni 2021

In de afgelopen periode heeft bouwbedrijf DeNeven bouw met meerdere bedrijven een samenwerkingsverband opgezet. Hierdoor hebben wij onze dienstverlening en service verder uitgebreid.

 

Voortaan kunt u nu ook bij ons terecht voor:

Kortom, heeft u (acute) problemen, vragen of wensen betreffende uw woning of bedrijfspand. Neem dan contact op met DeNeven bouw.

Nieuwe collega gezocht

Timmerman voor DeNeven bow gezocht25 maart 2021

Wegens het groeiend aantal opdrachten zijn wij op zoek naar een allround timmerman ter versterking van ons team.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een klein familiebedrijf waar vakmanschap en collegialiteit centraal staan. Meer weten over de functie? Alle informatie over de vacature is hier te lezen.

 

Nieuwe collega bij DeNeven bouw.

Nieuwe collega van DeNeven Bouw15 februari 2021

Het team van DeNeven bouw is sinds kort versterking gekregen van Lena. Door de komst van haar als nieuwe collega kan DeNeven bouw nog beter inspelen op de lopende en geplande bouwprojecten.

Wij wensen Lena veel succes bij ons team.

Heeft u zelf plannen voor een verbouwing, vraag dan nu vrijblijvend een adviesgesprek aan.

 

Nieuw uiterlijk voor de bedrijfswagens van DeNeven bouw

 

DeNeven bouw bedrijfswagens24 januari 2021

Met dank aan van Lambagen Allroud Reclame zijn de bedrijfswagens van DeNeven bouw  voorzien van nieuwe belettering. Hiermee zijn de bussen weer goed herkenbaar.

Onze collega's vormen nu de rijdende visitekaartjes van ons bedrijf en komen ook graag bij u langs voor een gewenste verbouwing, renovatie of restauratie.

Adviesgesprek aanvragen