Nieuws van De Neven bouw

Nieuws van DeNeven bouw

Verbouw hotelkamers in De Steeg

Verbouwing hotel door DeNeven bouwOpknappen van hotelkamers door DeNeven bouwhotelkamers renoveren door DeNeven bouw

07 juli 2021

Afgelopen maand is het team van DeNeven bouw begonnen met het renoveren van meerdere hotelkamers in de Steeg. De kamers worden voorzien van een compleet nieuwe inrichting zodat ze helemaal weer voldoen aan de wensen van de klant. Zo zijn we bezig met het plaatsen van nieuwe wanden en het betegelen van de badkamers.

Daarnaast wordt het pand weer brandveilig gemaakt met nieuwe rookmelders en andere brandwerende maatregelen. Hiermee gaat het pand weer voldoen aan de nieuwste eisen op het gebied van brandveiligheid.

Het verbouwen of renoveren van hotelaccommodaties is een specialisme van DeNeven bouw. Heeft u verbouwwensen voor uw eigen hotel? Ons team adviseert u graag over de mogelijkheden.

 

Nieuwe diensten van DeNeven bouw

Extra diensten van DeNeven bouw16 juni 2021

In de afgelopen periode heeft bouwbedrijf DeNeven bouw met meerdere bedrijven een samenwerkingsverband opgezet. Hierdoor hebben wij onze dienstverlening en service verder uitgebreid.

 

Voortaan kunt u nu ook bij ons terecht voor:

Kortom, heeft u (acute) problemen, vragen of wensen betreffende uw woning of bedrijfspand. Neem dan contact op met DeNeven bouw.

Nieuwe collega gezocht

Timmerman voor DeNeven bow gezocht25 maart 2021

Wegens het groeiend aantal opdrachten zijn wij op zoek naar een allround timmerman ter versterking van ons team.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een klein familiebedrijf waar vakmanschap en collegialiteit centraal staan. Meer weten over de functie? Alle informatie over de vacature is hier te lezen.

 

Uitbreiding woning in Duiven

WoningaanbouwMetselen van de muren van de aanbouw30 juni 2021

In juni  is het team van DeNeven bouw begonnen aan een nieuwe klus in Duiven. Daar wordt een woning voorzien van een grote aanbouw.  In de afgelopen periode is de fundering aangebracht.

Momenteel zijn we bezig met het metselen van de muren en het aanbrengen van de kozijnen.

Voor de opdrachtgevers wordt het steeds zichtbaarder hoe het eindresultaat gaat worden.

 

Verbouw van woning door DeNeven bouw

 

 

 

 

 

Verbouw restaurant tot kantoor

DeNeven bouw voor verbouw van kantorenDeNeven bouw voor renovatie van kantoren15 maart 2021

In opdracht van Getcover Bedrijfsverzekeringen B.V. is DeNeven bouw momenteel bezig met de verbouwing van een voormalig restaurant in Westervoort tot een kantoor .

Nu de oude vloer is verwijderd, zijn onze collega's druk bezig met de nieuwe vloer. Afgelopen maand is er een isolatie laag aangebracht en hebben we de betonnen ondervloer gestort.

Nu de vloer droog is, gaan we verder met de opbouw van het nieuwe kantoor. Zo is ons team nu bezig met het plaatsen van de wanden voor de kantoorruimtes, spreekkamer en ingang.

Er moet nog veel gebeuren, maar we verwachten dat de klant het kantoor na de zomer in gebruik kan nemen.

 

Nieuwe collega bij DeNeven bouw.

Nieuwe collega van DeNeven Bouw15 februari 2021

Het team van DeNeven bouw is sinds kort versterking gekregen van Lena. Door de komst van haar als nieuwe collega kan DeNeven bouw nog beter inspelen op de lopende en geplande bouwprojecten.

Wij wensen Lena veel succes bij ons team.

Heeft u zelf plannen voor een verbouwing, vraag dan nu vrijblijvend een adviesgesprek aan.

 

Nieuw uiterlijk voor de bedrijfswagens van DeNeven bouw

 

DeNeven bouw bedrijfswagens24 januari 2021

Met dank aan van Lambagen Allroud Reclame zijn de bedrijfswagens van DeNeven bouw  voorzien van nieuwe belettering. Hiermee zijn de bussen weer goed herkenbaar.

Onze collega's vormen nu de rijdende visitekaartjes van ons bedrijf en komen ook graag bij u langs voor een gewenste verbouwing, renovatie of restauratie.

Adviesgesprek aanvragen