Onderhoud van zakelijk vastgoed

Onderhoud van zakelijk vastgoed

Onderhoud van zakelijk vastgoed is noodzakelijk voor het behoud van uw bedrijfspand. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een jaarlijks onderhoudsplan voor uw pand door bouwbedrijf DeNeven bouw uit Westervoort? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een offerte voor een onderhoudsplan.

 

DeNevenBouw voor onderhoud van zakelijk vastgoedvan woning of bedrijfspand

Waarom een onderhoudsplan voor bedrijven afsluiten?

Of u nu een winkel, kantoor, hotel, school of zorginstelling heeft, door uw pand regelmatig goed te laten onderhouden voorkomt u toekomstige problemen. Bovendien behoudt u daarmee ook de waarde van uw pand.

Wij begrijpen dat u, als ondernemer, niet altijd de tijd en de mogelijkheid heeft om dit onderhoud zelf te doen. In dat geval kan DeNeven bouw het onderhoud van u overnemen.

 

Onderhoudsplan afsluiten?

In overleg met u maken wij een gedegen onderhoudsplan met bijbehorend budget. U weet dan precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Indien nodig nemen we eventuele gewenste verbouwingen of renovaties van uw bedrijfspand gelijk mee in het onderhoudsplan. Lees meer over de voordelen van het afsluiten van een onderhoudsplan in dit blog.

 

Brandpreventie verbeteren?

Wilt u het onderhoud van uw pand combineren met het verbeteren van de brandveiligheid? Ook dat kan. Door de samenwerking met DeRa Brandpreventie kunnen wij gericht adviseren over de juiste maatregelen voor uw pand.

 

Extra onderhoud nodig?

Heeft uw pand door storm- of waterschade extra onderhoud en reparatie nodig? Ook in dat geval kunt u een beroep doen op het team van aannemersbedrijf DeNeven bouw.

 

Adviesgesprek aanvragen