Onderhoud van zakelijk vastgoed

Onderhoud van zakelijk vastgoed

Onderhoud van zakelijk vastgoed is noodzakelijk voor het behoud van uw bedrijfspand. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een jaarlijks onderhoudsplan voor uw pand door bouwbedrijf DeNeven bouw uit Westervoort? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een offerte voor het onderhoud.

 

DeNevenBouw voor onderhoud van zakelijk vastgoedvan woning of bedrijfspand

Waarom een onderhoudsplan voor uw bedrijfspand?

Of u nu een winkel, kantoor, hotel, school of zorginstelling heeft, door uw pand regelmatig goed te laten onderhouden voorkomt u toekomstige problemen. Tevens behoudt u daarmee de waarde van uw pand.

Wij begrijpen dat u, als ondernemer, niet altijd de mogelijkheid heeft om het onderhoud zelf te doen. In dat geval kan DeNeven bouw het onderhoud van u overnemen.

 

Onderhoudsplan afsluiten?

In overleg met u maken wij een gedegen onderhoudsplan met bijbehorend budget. U weet dan precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Indien nodig nemen we eventuele verbouwingen of renovaties van uw bedrijfspand gelijk mee in het onderhoudsplan.

 

Extra onderhoud nodig?

Heeft uw pand door storm- of waterschade extra onderhoud en reparatie nodig? Ook in dat geval kunt u een beroep doen op het team van DeNeven bouw.

 

Adviesgesprek aanvragen