– Verbouwing bijna klaar

Verbouwing bijna klaar?

Is de verbouwing van uw woning bijna klaar? In dat geval wilt u vast aan de slag gaan met de inrichting. Bijvoorbeeld met het uitzoeken van verf en behang of van nieuwe meubels en accessoires. Voor veel mensen is dit het leukste deel van de verbouwing. Verbouwing door DeNeven Bouw Westervoort bijna klaarLekker meubels uitzoeken en uw creativiteit helemaal los laten gaan op de inrichting.

Maar hou hierbij wel rekening met de huidige levertijden van meubels. U zult namelijk niet de eerste zijn die lang moet wachten op de levering van de bestelde meubels. U wilt natuurlijk niet dat bijvoorbeeld uw nieuwe serre klaar is, maar dat uw uitgekozen meubels pas later maanden geleverd worden. Of dat uw nieuwe eettafel wel geleverd is, maar dat u nog moet wachten op de bijbehorende stoelen.

Tuin herinrichten

Heeft u een aanbouw aan uw woning laten doen, dan is dit meestal ten koste gegaan van de tuin. Niet alleen is een deel van de tuin gebruikt voor de uitbouw, ook de bouwwerkzaamheden zullen uw tuin deels over hoop gehaald hebben. Een afgeronde verbouwing is dan een goede reden om ook uw tuin onder handen te nemen. Want is de tuin na de verbouwing een rommelig geheel geworden, dan nodigt deze niet uit om lekker buiten te zijn.
Tuin aanpassen na verbouwing
Is de uitbouw bijvoorbeeld voorzien van openslaande deuren naar de tuin? Kies dan voor een tuinontwerp met een terras bij de uitbouw zodat deze met het terras één geheel gaat vormen. Ook kunt u de zichtlijnen vanuit de uitbouw gebruiken om op die plekken kleurrijke borders aan te leggen.

Begin op tijd

Kortom denk op tijd na over de inrichting van de verbouwde ruimtes en de tuin. Bekijk welke nieuwe meubels en accessoires u wilt u aanschaffen en wat hiervan de levertijden zijn. Wilt u de tuin laten aanpassen door een hoveniersbedrijf? Wacht dan niet te lang met het bespreken van uw wensen zodat zij de werkzaamheden vroegtijdig kunnen inplannen.

We hopen dat u met deze tips straks extra zult genieten van de verbouwing. Zelf wensen voor een verbouwing? Neem dan contact op met aannemersbedrijf DeNeven bouw, in uw overleg bespreken we graag uw bouwplannen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Adviesgesprek aanvragen